Jos is als oprichter van Josche tattoo en piercing vanaf dag 1 werkzaam in ons team, Jos werkt het liefst met black and grey, maar gaat ook andere stijlen niet uit de weg.

rhiannon tattoo art josche tattoo en piercing sittard geleen limburg roermond

Wesley (Scumbeckers) heeft werkelijk alles al gedaan. Van initialen tot uitgebreide designs en alles wat daar tussen ligt, Wesleys hart ligt bij traditional tattoo's, Wesley staat voor je klaar. Creatief, rustig en professioneel, bel ons vandaag met jouw verzoek voor Wesley.

marcel boonen tattoo josche tattoo en piercing limburg sittard geleen

Purdy is onze nieuwste aanwinst, als tweede vrouwelijke tattoo artiest een aanwinst voor onze shop, Purdy kwam enkele jaren geleden als klant binnengewandeld en is na wat omzwervingen weer terug bij josche , maar nu als tattoo-artiest.

Purdy heeft een voorkeur voor oldskool tattoo's maar staat ook open voor andere stijlen.

Ons Tattoo Team 

Klik op  de foto’s voor werk van betreffende tatoeëerder

Rhiannon is samen met Jos en Corina het langst werkzaam bij Josche,  Met haar jarenlange ervaring zijn we er zeker van dat je tevreden ( en hoogstwaarschijnlijk ook verbluft ) gaat zijn over het resultaat waarmee je onze studio verlaat.

Marcel werkt met zo'n oog voor detail dat je het moet zien om het te geloven. Van de meest eenvoudige ontwerpen tot de meest complexe en ambitieuze ontwerpen, we garanderen dat je tevreden naar huis gaat.

josche jos van Duin piercing tattoo limburg tattoeeren piercen sittard geleen roermond heerlen
scumbeckers josche tattoo en piercing limburg sittard geleen roermond

Maximo’s werk is zo realistisch, dat je het moet zien om te geloven. Hij is in staat om jouw idee om te zetten in een verbluffende tattoo waar je zeker weten,  jaren trots op zal zijn, van hyper realistisch tot fantasie tattoo's , niks is deze topper te veel of te ingewikkeld.

Maximo is woonachtig in Barcelona en is drie tot vier maal per jaar een week in onze shop werkzaam. wil jij een unieke tattoo van Maximo informeer even wanneer hij er weer is, hiervoor geldt vol is vol.

Ben jij de artiest die het team van josche wil aanvullen ? heb je een goed en uitgebreid portfolio ? neem gerust contact met ons op.